Kommende aktiviteter:

Tidligere aktiviteter:


Region- og norgesmesterskap 2023

DMK stilte i 4. divisjon i regionmesterksapet i Lillestrøm 19. mars og i 6. divisjon i norgesmesterskapet 24. mars. Det endte opp med en seier i RM med 92 poeng og en god 5. plass i NM med 89,5 poeng. Korpset er strålende fornøyd med resultat og ikke minst en morsom og lærerik prosess med stykket "The adventure of Baron von Munchausen"

Hør opptak via spotify herShowkonsert 2022

Som solist til årets showkonsert inviterte Drøbak Musikkorps det største fyrverkeriet av ei dame vi vet om! Konserten sammen med Silya ble en stor og morsom opplevelse for både korpset og publikum!

Sommerkonserten 2022

Tradisjon tro ble det avholdt sommerkonsert på Drøbak torg i strålende solskinn den 18. juni. 

Repertoaret i år var blant annet Blinde Kari-Hallingen, Danse mot vår, Bruremarsj fra Lødingen og Copacabana. 

RM og NM 2022

Regionmesterskapet ble arrangert i Lillestrøm 27. mars og norgesmesterskapet ble arrangert i Trondheim 1.-2. april. 

DMK spilte "A little stress music" av Thomas Doss og endte opp
med en 2. plass i både RM (93 poeng) og NM (92 poeng),
i henholdsvis 4. og 6. divisjon. 

Korpset er godt fornøyd med dette resultatet!

Hør opptak via Spotify her

 

 Showkonserten 2021

Elvis! The Beatles! Frank Sinatra! Det forrige århundret var storhetstid for noen av populærmusikkens aller største navn og musikken lever fortsatt i aller beste velgående. Under årets showkonsert reiser vi tilbake til 1900-tallet og har invitert med oss den herlig sprudlende sangtruppen Sans Égal og byens egen Elvis, Kjell Jørung, som solister!  

Showkonserten 2020 prensenterte vi et flott knippe låter fra noen av våre kjæreste musikaler.

Det var en stor glede for oss at de to stortalentene fra egen kommune, Mathis Manger Winther og Marian Dirro takket ja til å være med som sangsolister – både med solo og i duett. Ikke nok med det, «Drøbaks egen totning» Hans Esben Gihle, var med som konferansier, med gjøglerier og sin store stemmeprakt.

Det ble en vellykket konsert og Drøbak Musikkorps takker alle som kom for å høre på!

*
Julekonserten 2019

Med flotte Frogn kirke som ramme og både fengende julelåter og stemningsfulle sanger, ble dette en konsert med "julestemningsgaranti"! Vi inviterte Drøbaks unge stjerne Marian Alejandra Dirro Martinez som gjestesolist. 

Se en smakebit fra konserten her


Skowkonserten 2019

Høst er tid for underholdningsmusikk for Drøbak Musikkorps og vi ønsket velkommen til Showkonserten 2019! Dette året var det ingen ringere enn Elisabeth «Bettan» Andreassen som var vår gjest, og vi presenterte herlige norske og svenske toner sammen med henne. Til å binde det hele sammen hadde vi igjen med oss Cathrine Wollbråten Langlie som konferansier.

 Festkonsert 2018

I 2018 var Drøbak Musikkorps 80 år, og det feiret vi med brask og bram på mange vis. Lørdag 3. november 2018 ønsket vi velkommen til festkonsert i Smia med Didrik Solli-Tangen som gjesteartist! 

Det ble en fantastisk konsert og vi takker alle som var med og feiret oss! 

 Se en smakebit fra konserten her 

Kopirett © Drøbak Musikkorps