Vi trenger flere medlemmer!

PictureKjære korpsvenn!

Drøbak Musikkorps (DMK) er Frogn kommunes eneste janitsjarkorps for voksne. Korpset legger vekt på å ha et variert musikalsk program, fra musikaler og jazz til klassisk og kirkemusikk. Slik er korpset en givende hobby for mange. På disse nettsidene våre kan du bli bedre kjent med oss.

Vi er i overkant av 40 aktive medlemmer og vi har et sterkt ønske om å bli flere! Hvis du for eksempel er tidligere medlem av DMK og har lyst til å spille med oss igjen, er innflytter til kommunen og savner et korps å spille i, har spilt et korpsinstrument tidligere og har lyst til å spille igjen, sitter hjemme og spiller for deg selv og ønsker noen å spille sammen med – eller egentlig ikke har noen god grunn i det hele tatt – er du velkommen til å bli med i DMK!

Om du ikke har instrument selv, kan du låne det av oss. Vi hjelper også til med litt gjenoppfriskning eller opplæring om du føler du kunne trenge det!

Erik Bergene er vår dirigent.

Vi øver hver onsdag kl. 1900 – 2200 på Drøbak Gamle Skole (mellom biblioteket og Julehuset).

Har du lyst til å spille med oss, bare møt opp eller ta kontakt med oss:
Hilde Grevskott Larsen, tlf.  48 19 95 87 , e-post leder@drobakmusikkorps.no

Drøbak Musikkorps trenger akkurat deg!