Musikkverksted 2018

Velkommen til Drøbak 19. – 21. oktober!

Drøbak Musikkorps har igjen gleden av å invitere regionens skolekorps til Musikkverksted i Drøbak.

Musikkverkstedet er en flott arena for musikalsk inspirasjon og spilleglede og vår hovedmålsetning er å tilby alle deltakerne en lærerik og morsom helg uansett de påmeldte korpsenes størrelse eller besetning. Deltakerne blir delt inn i ensembler og korps etter alder og nivå som ledes av instruktører og dirigenter fra de profesjonelle musikk- og korpsmiljøet på Østlandet.

I tillegg gir Musikkverkstedet deltakerne mulighet til å knytte vennskap på tvers av korps og styrke sosiale bånd i sitt eget. Helgen avsluttes med stor konsert søndag ettermiddag.
Det arrangeres lederforum som et tilbud for lederne, en god arena for å utveksle erfaringer om korpsdrift og aktuelle problemstillinger. Kanskje har dere en utfordring et annet korps har løst på en måte du kan hente idéer fra? De siste årene har en representant fra NMF vært ressurs for å skape de gode idéene for deltakende korps.

Hele seminaret fra fredag kl. 18 til søndag kl. 17 koster kr. 1000,- per deltager (kr. 250,- for ledere). Inkludert i prisen er overnatting på skole, 1 måltid fredag, 3 måltider lørdag og 2 måltider søndag, instruksjon for musikanter, lederseminar for ledsagere, karaoke om kvelden m.m.

Påmelding som inneholder navn på korpset, cirka antall musikanter og ledere samt kontaktperson sendes til drobakmusikkverksted@gmail.com innen 7. september.

Vennlig hilsen
Drøbak Musikkorps

Dette innlegget ble publisert i Musikkverksted. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *